Tuotteet hakusanalla tuotannon teknologia (5)

Tuotteiden säilytys - TUOTTEEN TEKNOLOGIA

Tuotteiden säilytys - TUOTTEEN TEKNOLOGIA

Tuotevalikoimamme lopputuotteen säilöntäaineista on erittäin monipuolinen. Olemme alalla erittäin innovatiivisia ja tarjoamme asiakkaillemme erilaisia säilöntäaineita: - Luonnolliset tai synteettiset säilöntäaineet - Kaasupuhdistukseen tarkoitetut ainesosat - Tuotteeseen lisätyt ainesosat ... Näiden ainesosien lisäksi tarjoamme myös kokemustamme hyvien hygieniakäytäntöjen noudattamisesta.
Bio - TUOTTEEN TEKNOLOGIA

Bio - TUOTTEEN TEKNOLOGIA

Meillä on useita sertifioituja luomureferenssejä, jotka kuuluvat eri ainesosaluokkiin: - Jauhojen parantaja - Brioche- ja leivonnaisten parantaja - Leipäparantaja - Esikypsennettyjen parantaja
Voitaikina ja Laminointi Taikina - TUOTTEEN TEKNOLOGIA

Voitaikina ja Laminointi Taikina - TUOTTEEN TEKNOLOGIA

Monet erilaiset valmiit tuotteet liittyvät tähän teknologiaan. Ainesosavalikoimamme kattaa nämä tarpeet. Croissantit, suklaaleivät, pullat, pakastettuna tai ilman nostatusta. Pannukakut, hedelmäpiirakat,…
Kääritty Moelleux - TUOTTEEN TEKNOLOGIA

Kääritty Moelleux - TUOTTEEN TEKNOLOGIA

Erityiset ainesosamme antavat halutun ulkonäön, rakenteen ja säilyvyyden kaikille pakatuille tuotteille (brioche, letut, leipä jne.). Tämä teknologia mahdollistaa tuotteiden säilyttää pehmeytensä jopa 6 kuukautta.
Nesteet luonnolliset kohottajat - TUOTTEEN TEKNOLOGIA

Nesteet luonnolliset kohottajat - TUOTTEEN TEKNOLOGIA

Tämäntyyppiset ainesosat yhdistävät monia etuja sekä markkinoinnin että teknisten näkökohtien osalta. Itse asiassa, lisäksi siitä, että se on luonnollinen parannusaine, nestemäinen taikina yhdistää useita etuja: - Pehmeys ja tuotteen säilyvyys - Tyypillinen maku - Ilmavuus ja leivän väri - Rapeutus ja kuoren väri ... Tarjoamme useita viittauksia luonnolliselle nestemäiselle taikinalle.